Σε μια ευλογημένη, από τη φύση και από το πλούσιο οικοσύστημα, περιοχή της Πελοποννήσου δίπλα στον Αλφειό ποταμό, στο Στρέφι της Αρχαίας Ολυμπίας, καλλιεργούμε οικογενειακά με αγάπη και μεράκι τον ενιαίο, ιδιόκτητο αμπελώνα μας έκτασης 52 στρεμμάτων. Φιλοσοφία μας είναι ότι, όταν η πρώτη ύλη είναι εξαιρετικής ποιότητας, τότε, και το κρασί που θα παραχθεί θα είναι αντίστοιχo!
Με οδηγό μας αυτό, έχουμε επιλέξει να καλλιεργούμε αποκλειστικά και μόνο τα δικά μας σταφύλια με ήπιες τεχνικές, χαμηλές στρεμματικές αποδόσεις και πάντα με σεβασμό στη φύση και στον τελικό καταναλωτή.
Σήμερα, με εφόδιο την 20ετη εμπειρία μας, πολλές δοκιμές στο αμπέλι και ακόμα περισσότερες πειραματικές εμφιαλώσεις, είμαστε στην ευχάριστη θέση να μοιραστούμε μαζί σας τις 15.000 φιάλες από τις ποικιλίες Chardonnay, Merlot και Cabernet Sauvignon, που δημιουργoύμε στο οινοποιείο SMYRLIS ESTATE!

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της φιλικότητας προς τον χρήστη. Συμφωνείτε, χρησιμοποιώντας περαιτέρω τον ιστότοπο.

Privacy policy
Scroll to Top